Drumschool FAQ

Wij hebben leerlingen van 6 tot 70 jaar oud en alles daartussen, je bent nooit te jong of te oud om te ontwikkelen en wij passen onze lesmethode aan op de leerling. Ook leerlingen met een lichte beperking zijn bij ons van harte welkom en hier hebben wij ervaring mee!
Nee, nouja, normaal gesproken niet, maar in deze gekke Corona is het iets ingewikkelder.  – Gehoorbescherming is natuurlijk aan te raden, maar dit is wel je eigen verantwoordelijkheid. – Een koptelefoon om muziek af te spelen zou wel ideaal zijn. – Stokken zijn wel heel belangrijk, normaal gesproken is een paar stokken lenen geen enkel probleem, maar in deze tijd kan dat even niet. Wij hebben wel een bak met versleten stokken staan die je mag gebruiken en daarna weggooien, of wij hebben Zildjian stokken te koop voor 12,50.
Het maandelijks te betalen bedrag is zo berekend: Je betaalt voor 3 lessen per maand, dus betaal je op jaarbasis voor 16 weken niet. Dit zijn de 12 weken schoolvakantie waarin wij dicht zijn. Dan is er nog ruimte om 4 lessen te missen door feestdagen of afzegging van jouw kant, zonder dat dit je geld kost. Voor de duidelijkheid: De maandelijkse betaling loopt altijd door.  Ook als er in die maand een vakantie week zit en in de zomervakantie, omdat je betaalt voor 36 lessen per jaar en dat totaal bedrag deelt door 12 maanden. Hierdoor kom je voor 45 minuten per week uit op 90 euro per maand en voor lessen van 30 minuten op 60 euro per maand. ( excl. BTW voor leerlingen jonger dan 21 jaar )
Als wij niet kunnen, halen wij de les natuurlijk altijd in! Zeg je zelf tijdig af? Dan proberen wij een andere datum te vinden indien mogelijk. De drumschool is zeer vol geboekt en dit lukt dus niet altijd. Maar, in dat geval krijg je wel altijd een persoonlijke video les om toch nog iets nieuws te leren in deze week.